Вибриращ презерватив побърка индийци

Новият кондом разпали неистови дебати в Индия за това дали трябва да бъде категоризиран като сексиграчка или контрацептив
22 юни 2007 10:36,
10
Вибриращ презерватив побърка индийци
Според компанията, пуснала кондома в продажба, продуктът се приема добре от клиентите. Снимка: ВВС

Вибриращ презерватив разпали неистови дебати в Индия за това дали трябва да бъде категоризиран като сексиграчка или контрацептив, съобщи ВВС.

Артикулът предизвика искрен гняв сред жителите на щата Мадхя Прадеш, тъй като маркетингът на новия продукт е дело на компания, притежавана от правителството.

Кутийката с три презерватива съдържа и джаджа, наподобяваща пръстен, която се задейства с батерии.

Според критиците на новия кондом, това всъщност е вибратор и следователно трябва да бъде забранен, тъй като сексиграчките и порнографията в Индия са незаконни.
 
В рекламния слоган към презерватива пише, че това е продукт „осигуряващ максимално удоволствие посредством силни вибрации“.
 
Точно това изречение, измислено и промотирано от компанията Hindustan Latex, собственост на правителството, разгневи консервативните жители на страната.
 
Според компанията обаче новият презерватив е пуснат в продажба с цел да окуражи употребата на кондоми в борбата срещу СПИН.

Оттам се аргументираха, че новият продукт, който върви по 125 рупии /3 долара/ кутийката, се приема добре от клиентите.
 
Много от хората, които се обявиха против вибриращия презезерватив, обаче искат от правителството да забрани продажбата му, а от Hindustan Latex заявиха, че ако властите наредят, продуктът ще бъде изтеглен от мрежата в щата Мадхя Прадеш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
1
 
! Отговори
titi преди 16 години
преди да правиш пак коментар за 'леките' бг прочети стаията -"Искаш секс от първа среща? Беж към Холандия!" I rest my case, thank you!
8
2
 
1
 
! Отговори
тити преди 16 години
Къде прочете в тази статия да пише за българки? И като си толкова примерна жена (с дете) ,защо пишеш думата "f...."? И да ти кажа една истина ,тук в Америка (Калифорния) съм видяла много по-разпуснати жени ,и то които го правят дори и за без пари.... Стой си в Брюксел и не плюй без повод!!! А за продукта - не зная дали си струва или не ,но смятам че е умен начин да привлекат повече хора за употребата на презервативи ,не само в Индия,но във всяка една страна,защото е трагична бройкатана заразените по света и на тези които умират от СПИН. Ако това е нещото което ще накара хората да ги ползуват - нека се запази. Дано индийците са разумни...
7
3
 
0
 
! Отговори
bruxelles преди 16 години
zasto balgarite sa nay qki na tema sex i jenite i majete.kat se otvori taq tema parvite sa balgarite .v evropa sa dosta izvestni bg jenite.Osobeno tuk v Bruxel tsyalata ulica Escort e frashkana s balgarki "***"at se za 50 euro.az sim semeyna s dete ,rabota mejdu belgiytsi hubavi hora no me e sram da kaja ce sim ot BG
6
3
 
0
 
! Отговори
презерватив преди 16 години
В България вече се продават такива на laif style.струва около 10 лева.Батерията издържа 20 минути.Аз си го купих от аптеката срещу театър София.Заслужава си.
5
3
 
0
 
! Отговори
dz преди 16 години
този тип презервативи ще побърква жените в това сам сигорен , но как ли ще е за нас мъжете като усещане ?!
4
2
 
0
 
! Отговори
Slid преди 16 години
А от къде може да се купи ??? Не бъдете егоисти... кажетре :))))))
3
3
 
0
 
! Отговори
anon преди 16 години
s dwe ratse za DUREX! naistina e dobro ;)
2
3
 
1
 
! Отговори
coc преди 16 години
eeeei i az iskam takuv prezervativ, sigurno e mnogo qko
1
3
 
0
 
! Отговори
vde преди 16 години
... Верисията на Дурекс (в България я няма) и от собствен опит казвам, че наистина е много приятно :_)Durex Play, vibrating ring